Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Favoriten i boxen!

Vilken timing det var med månadens Testagrambox, och att en av produktnyheterna var just solskydd (som vi saknade hemma). Så Niveas Sun Kids, Caring Roll-On Clothing Protection är min favorit i denna månads box, helt klart :-) Så smart ju med en roll-on variant, enkel att använda, inget kladd. Passar perfekt till både barnen och oss vuxna. Förutom att den skyddar mot solens starka och varma strålar så har Nivea utvecklat en formula som skyddar kläderna mot fläckar från solkräm orsakade av UV-filter (tvättar lättare bort fläckar på kläder orsakade av solcreme jämfört med tidigare formula). Den effektiva och vårdande formulan ger ett pålitligt skydd och återfuktar huden på djupet, den innehåller högeffektivt UVA- och UVB-filter.

Yes ett av sommarens måsten helt enkelt, köp vetja :-) Kostar ca 95kr i butik.Testagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *