Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag med ett kamerateam!

Alltså imorgon blir en spännande dag :-) Vi ska på Gröna Lund då det är Childhood-dagen och åka massor av karuseller. Mellan kl 12-16 går alla entréintäkter oavkortat till Childhoods arbete för att barn ska få vara barn. Så besök Grönan imorgon vetja! Kl 16 blir det en scenshow och bland annat Wiktoria, Loreen och Samir & Viktor kommer att uppträda. Drottning Silvia finns även hon på plats :-)

Jag vann med lite tur biljetter/åkband till Grönan imorgon i Postkodlotteriets tävling. Och efter att jag fått Grattis-till-vinsten-mail, så ringde en tjej mig och frågade om min familj kunde tänka sig att vara med i deras film som de ska spela in imorgon. Så ja, imorgon kommer ett kamerateam hänga med oss, dels då vi åker båten över från Slussen till Djurgården, och sen innan vi går in vid Gröna Lunds VIP-entré, plus några timmar inne på området, både intervjua och filma oss, men även fota oss när vi åker karuseller. Spännande :-)

Filmen och foton kommer att visas i Postkodlotteriets nyhetsbrev och även på fler ställen. Vi får mer info imorrn 😉 Berättar mer soon…

IMG_9201

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *