Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Migrän. Aj!

Nu var det jättelängesen jag hade glasögonen på, men idag åkte de på efter att jag i flera dagar haft migrän. Fy tusan för migrän alltså, jag blir helt borta på ena sidan av huvudet plus nacken och får såå ont. Idag är det tack och lov bättre och jag har jobbat som vanligt hela veckan (förutom igår då). Tryckt i mig ipren å alvedon. I vanliga fall brukar migränen dyka upp i samband med mensen men inte denna månad. Den liksom bara dök upp.. Vem vet, kanske jag har någon inre stress med allt planerande inför bröllopet som bidrar, men också säkert för att jag inte använt mina glasögon…

Känner mig rätt lugn och inte särskilt stressad :-) Nu laddar vi för en helg med Furuvik och Gröna Lund!! Hepp, hepp :-)

IMG_3861

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *