Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

In the studio!

Ni vet den där fotograferingen jag skrev om för ett tag sedan, nu har jag fått alla bilder och dessa två blev de bästa enligt både mig och dottern :-) Bakom kameran stod skickliga fotografen Jenny som vunnit pris i Svenska mästerskapet i porträttfotografi, hon fick då pris för en vacker babybild. Jenny är riktigt duktig när det kommer till gravid och babyfotografering, vilket hon jobbat mest med. Men som ni ser på dessa bilder så vet hon verkligen vad hon gör :-) Kolla in hennes hemsida i länken här ovanför.

Tack för fina bilder!

Det var verkligen en rolig dag i Jennys studio där hon fotade oss i både färg och svart/vitt. Close up bilder, enskilda bilder, men mest mor-och-dotter bilder. Vilket jag är riktigt glad för. En mysig dag med dotra min.

IMG_5215 Photosession, Photoshoot, photo by jenny, studio, blogg, fotohella, fotografering, model, teenmodel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *