Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Me like Lager 157!

Me like!

Jag gillar verkligen Lager 157, vilken lycka det är att ha den butiken i samma hus jag jobbar i 🙂 superpriser och kläder i bra kvalité. Just nu kan man köpa två par solglasögon för 50kr, träningstopp eller linne för 2 kr. Ja ni läste rätt!! Endast 2 kr. Jag har även fyndat en vit tunnare jacka för 50kr, en regnjacka för 157kr, en luvjacka för 15,70 kr. Vantar, strumpor till toppenpriser.

För tillfället är jag sugen på en dimrosa bomberjacka, den kostar 300kr. Och nu på torsdag släpper de skor för 100kr/par. Ja detta blir mitt tips på butik. I citybutiken (Sthlm) har de inte så mycket barnkläder, men en hel del både till kvinnor och män. Det går också bra att beställa från deras stora sortiment online och hämta fraktfritt i butik 🙂 Lager 157, tips, kläder, clothes, mode, butik, bomberjacka, solglasögon, rea

Bilder lånade från Lager 157:s hemsida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *