Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Slarvat med kost och motion!

Nä nu har jag slarvat med min kost och träning, inte bra! Men sambon har haft sjukt mycket på jobbet så allt annat runt omkring har liksom hamnat på mig. Vilket inte är några problem då jag vet att det bara är tillfälligt som det är mycket för sambon. Men det har inte blivit så många besök på gymmet de senaste två veckorna och det har slunkit ner både pasta och potatis. Förmodligen för att det är ”enkel” mat och oftast något vi har hemma. Men jag vet ju att min kropp mår så bra av olika sallader i kombo med tex kyckling.

Så nu Helena, på’t igen!! Du kan! Heja mig :-)

IMG_3749

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *