Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

VAB i solen.

Förra veckan pratade jag och sambon om hur lite vi vabbat i år, men i samma stund så knackade vi snabbt tre gånger i trä, haha. Vi vill ju inte att det ska bli vab.

Men vad händer, jo sonen ringer från skolan i måndags eftermiddag och har ont i huvudet och i halsen. Det visade sig att han hade feber. Så jag var hemma med honom igår och idag. Igår sov han i stort sett hela dagen. Han mår betydligt bättre nu, dvs feberfri och han har utmanat mig på spel på Xbox one, hehe 🙂 Dottern va oxå hemma igår då även hon har ont i halsen..

Men vilket fint väder det va ute igår, jag hann med att planera om blommor, städa, baka äppelpaj och vi käkade lunch och spelade kort på balkongen. Och jag passade på att njuta i solen 🙂

Så igår var det helt okej att vabba 😉 !Krya på er ungar!IMG_3750

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *