Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tattoo please!

Så sugen på en tatuering eller två!! Jag har redan en liten tatuering i svanken men jag vill väldans gärna ha en tatuering som har något att göra med Depeche Mode, antingen en textrad, men inte ”Enjoy the Silence” för den är så vanlig. Eller någon bild som en svart ros. Så jag letar för fullt nu. Det ska inte vara en jättestor grej utan en enkel textrad med ”rätt” typsnitt. Men de har ju ett gäng låtar Depeche Mode. Jag tänkte gå igenom alla favoritlåtar och se om jag faller för någon textrad. Kanske ”a reflection of you”, ”this is the morning of our love” eller ”I want it all” :-)

Utöver den så vill jag väldigt gärna tatuera in barnens förnamn någonstans vid nacken. Depeche Mode, DM, tatuering, fotohella

2 thoughts on “Tattoo please!

  1. Åh jag älskar tatueringar, så fort jag hör att någon är på gång med det så vill jag också ha fler. Jag vet att de på söder är dyra men fasen så bra de är!! Kommer inte ihåg namnet nu men de har funnit så länge och deras tatueringar är de som är bäst på mig av alla jag har som är gjorda lite överallt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *