Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En kväll med Depeche Mode

Detta va vår vy om vi vände oss om och blickade ut mot läktarna, det var fullbokat, skulle gissa på drygt 40 000 pers.IMG_3193

Depeche Mode! Mina husgudar spelade på Friends Arena förra fredagen den 5 maj. Fy fan va bra de är. Älskar Daves röst och vilken jäkla energi på scenen. Och det var starten på deras nya världspremiär Global Spirit Tour, vilket betyder att de spenderade lite tid i Stockholm dagarna innan spelningen. Och ja, hade jag haft tiden så hade jag som så många andra gjorde hängt utanför Grand Hotel för en chans att ja, inte vet jag, typ få en bild, ta i hand, en autograf :-)

Men hur som helst, jag var riktigt taggad inför spelningen förra veckan och planen var att vara på plats i tid för att komma så långt fram vid scenen som möjligt. Men tji fick vi, det tog extremt lång tid att ens komma in i arenan. Säkerhetskontroll, biljettkoll, javisst, men att ha 3 ytterligare koller, nä det var rent ut sagt rörigt där inne. Vi fick vid tredje kollen armband på armen eftersom vi hade Golden Circle biljetter, men vid den 5:e kontrollen så visade det sig att alla minsann inte hade fått sina armabnd så då blev det fullt av folk där som dels ville ha sina armband men också vi som redan fått dem som ville in till scenområdet. Suck! (Och på toppen av detta så tänkte vi att ett toabesök vore bra så att vi kan stå på ”vår plats” hela kvällen, men det första vi såg var endast en toa och en kö på typ en mil 😉 Det tog en lång stund innan vi fick info om att det fanns bajjamajjor längre bort. Ja så all denna tid innan vi ens kom in till Golden Circle området förstörde liksom vår chans att komma nära scenen. Vi kom in först när förbandet började spela :-(

Tänk om allt flutit på, då hade jag stått där framme och sett Dave closeup… Jag är bra sugen på att åka någon annanstans i Europa för att se dem igen, men självklart finns inga GC biljetter kvar. Men hoppet finns ju såklart att de gör ytterligare en världsturné om ett gäng år, och då ni, då är det jag som köar i goood tid innan spelningen :-)DM, Global Spirit Tour, Golden Circle, Friends Arena, Live, Concert, Dave Gahan, spelningSå hur var spelningen då? Jo helt magisk såklart, med låtar som Barrel of a gun, Stripped, Enjoy the silence, Home, I feel you och Everything Counts så kan det liksom inte bli fel :-) Visst så är låtarna från nya skivan också bra, men det kommer alltid vara något speciellt med deras gamla godingar. Personliga favoriter bland alla deras album är Black Celebration (1986), Violater (1990) och Songs of faith and devotion (1993). Och vilken energi från Dave på scenen!

Så trots våra dåliga platser i publiken så är vi nöjda. Ännu en gång skapade de magi!IMG_3602 Efter spelningen så var vi såå hungriga jag och min kära sambo, speciellt min sambo som inte hade ätit på typ 25 timmar eftersom han har extremt mycket på jobbet just nu. Vi försökte på Oleary´s på Mall of Scandinavia, jag menar att käka middag vid 23.30 är ju helt normalt, hehe :-) men nej där serverade de inget vegetariskt, men va?! Så vi tog pendeltåget in mot stan med alla andra tusentals personer!! Och gick till Scandic Grand Central där det var Depeche Mode efterfest, med hopp om att det skulle finnas käk att beställa. Men nej, det blev öl och nötter! Sen promenerade vi till vårt hotell Amaranten tokhungriga och trötta, somnade och vaknade upp och typ sprang ner till den fantastiska frukostbuffén :-) Och så blev vi då äntligen mätta!IMG_3603

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *