Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Clarion loves a great view!

Planen är såklart att berätta om i fredags och Depeche Mode konserten, men ni får ha tålamod, bilder kommer, men inte kanske idag :-)

Men jag tänkte visa vart jag och sambon bodde då, nämligen på Clarion Hotel Amaranten. Väldigt centralt men ändå inte beläget ”mitt i smeten”. Tar typ 10 minuter att gå in till city eller så tar man t-banan från Centralen till Rådhuset vilket tar 2 min. Vi hade bokat rummet via alla våra Coop-poäng som vi samlat på oss, ett vanligt dubbelrum, men när vi checkade in så hade vi blivit uppgraderade till ett deluxerum. Inte alls helt fel, tummen upp på den :-) Vacker utsikt, fönster från golv till tak. Rymligt och fräscht rum på 25 kvm beläget högst upp i hotellet, badkar i badrummet (vilket jag älskar när det finns) och frukosten på morgonen var fantastisk, en av de bästa bufféerna jag ätit måste jag säga! Där fanns allt, croissanter, pannkakor, olika sorters bröd, juicer, massor av pålägg, äggröra och mycket mer. Sååå mätta vi blev, haha :-)Hotell, clarion, amaranten, view

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *