Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Intervju för tv-program

Min äldsta son Alex var för några veckor sedan på intervju och provspelning för tv-programmet Zombie. Det var 1300 barn som sökte 100 blev utvalda till provspelning och Alex var en av dem. Han tyckte att det gick jättebra och att det var skoj och vi höll alla tummar för att han skulle få vara med i programmet. Tyvärr så valde de bara ut 9 barn och han var inte en av dem. Men han är ändå glad att han blev en av hundra.

Men typ dagen efter så får jag ett samtal från ett annat tv-program, dit 6000 barn sökt och där de valt ut 500 barn till en första intervju och Alex är en av dem :-) Så imorgon ska jag följa honom dit och nu håller vi tummarna för att det ska gå vägen denna gång :-) Heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *