Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Frimärken i munnen :-)

Här kommer några fler bilder på kosttillskottet jag testar nu, det är små lövtunna filmer som ser ut som frimärken som efter frukost, lunch och middag sätts på insidan av kinden där de smälter. Läs mer om Reserolen i mitt tidigare inlägg HÄR :-) Jag testar även ett serum som används efter rengöring av ansikte och innan dag/nattkrämen åker på :-) Ska bli spännande och se om det blir någon skillnad i huden. Jag menar, det skulle inte vara helt fel med en liten föryngring av huden och mindre synliga rynkor, hehe :-)Reservatrol, boosting films, tips, kosttillskott, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *