Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Regnbågsbarnen!

Varje lördag under våren har lilleman tränat dans med sin bästis på FunkyKidz, de har dansat Disco, HipHop och Bollywood. Han har verkligen tyckt att det varit roligt, hans första egna ”grej”. Inte bara hänga med syskonen på deras träningar hela tiden :-) Och i lördags kl 15 var det dags för den stoora dansuppvisningen. Lilla Antons dansgrupp skulle vara klädda i regnbågens alla färger och han hade även en glittrig färgglad hatt på sig. Så de var regnbågsbarnen :-) Och så duktiga de var, stoltaste mamman här.

Dolly Style uppträdde oxå med tre låtar, vilket fick barnen att jubla. FunkyKidz har alltid någon artist med vid stora dansuppvisningen, tidigare år har tex Danny varit med!Dans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *