Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En stor fet pizza å en cola Tack! ;-)

Är jag helt slut eller helt slut? 😉 Sitter på tåget hemåt nu efter att igår ha varit på min väns 40 årsfest i Hudiksvall.

Och då vi har haft det fullt i schemat den här helgen med Depeche Mode, hotellövernattning och sonens dansuppvisning så tog jag ett sent tåg upp till Hudik igår som va framme kl 21. Och det blev en riktigt nice tågresa då jag satt bredvid en übertrevlig tjej som skulle upp till Sundsvall. Jag öppnade öl och hon vin å så snackade vi om allt möjligt.

Väl framme i Hudik så hämtade min snälla faster och hennes man upp mig på stationen och skjutsade mig till M:s fest. Några öl och bubbelglas senare så dansade vi järnet jag och 40 åringen :-) Rolig kväll med flera barndomskompisar på plats. Tror vi gick å la oss vid 03!

Men nu vill jag bara hem, köpa en stor fet pizza å en cola, haha :-) IMG_3530

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *