Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Barnens Festival!

I måndags när det var 1 maj så bjöd Silja Line in till Barnens Festival med tårt- och kakkalas, tävlingar, gratis läsk, disco med Mumin, lek i lekland, Sean Banan som uppträdde och shopping ombord på Silja Serenade och Baltic Queen. En mysig dag med mina kids :-) Sedan var det ju synd att vi inte lyckades hitta de gömda Mumin gosedjuren. Vi fick ledtrådar och var väldans nära men andra hann före.

Vi valde att inte åka in till stan och demonstrera denna dag utan fick istället en fin dag på fina Serenade :-)IMG_4962

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *