Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Finally, tomorrow it´s Depeche Mode time!

Förstå att det är bara EN dag kvar tills jag ska på Depeche Mode! Helt otroligt vad glad och taggad jag är :-) Jag ska försöka ta så många fina bilder som jag bara kan, om det inte är tokmycket trängsel och knuffar hit och dit förstås 😉 Jag hade ju en plan att ta några promenader denna vecka till Grand Hotell där de bor, för att kanske få en liiten glimt av Dave, Martin eller Andy. Men det har liksom inte hunnits med. Jag har också, såklart, försökt att tävla i de olika tävlingar som finns om att få träffa dem. Men ärligt så vet jag inte vad jag skulle göra om jag fick träffa dem eller om jag ”sprang” på dem på stan, haha :-) Jag skulle nog mest bli chockad och inte få fram ett ljud.

Men imorgon är det dags! Depeche Mode live på Friends Arena.

Depeche Mode, Live Nation, Friends Arena, Fans, Live, Synth, Global Spirit Tour

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *