Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Locka fram min inre skönhet med Reserol

Och direkt från Loppis AW förra veckan så gick jag vidare till Stockholm Medicus där EM Event och Reserol ordnade ett event :-) Jag mötte upp Angela utanför lokalerna lite innan. När vi kom in välkomnades vi av Emma och Marie, vi fick bubbel i glasen och fick smaska på minihamburgare (halloumin va gudomligt god).

Sedan fick vi lyssna till Magnus som berättade om den nya produkten Reserol. Reserol som är ett kosttillskott som innehåller den bioaktiva substansen resveratrol som är en växtpolyfenol som finns naturligt i tex vindruvsskal och blåbär. Reserol är en lövtunn film som innehåller 20 mg resveratrol, ser ut som ett litet frimärke och det sätts på insidan av kinden och så låter man den smälta, vilket tar ca 3-5 minuter. Det mest effektiva sättet att föra ut resveratrolen (som är en känd substans i skönhetsvärlden) i kroppen.

Och det har gjorts flera studier där det visat sig att denna substans har positiv hälsopåverkan på flera områden. Användande av resveratrol har visat förbättringar i huden avseende elasticitet, mjukhet och djup på rynkor. Så det ska bli spännande att se om det fungerar, vilket jag hoppas att det gör 😉 Vi fick med oss Reserols lövtunna film med oss hem men även serumet som ska föryngra ens hud är och motståndskraftig mot föroreningar, stress och solstrålning. Vi fick nämligen göra en hudanalys på plats och den visade mina problemområden med hyn och att min hud var 5 år äldre än vad jag är. Så i juni ska vi tillbaka på en uppföljning och se om det blivit någon skillnad :-)

Vi fick också en rundvandring runt i kliniken och höra allt vad de gör där, som bröstförstoring, fettsugning etc.

Tack EM Event och Reserol för ett riktigt bra ordnat event, vi ses i igen i juni så får vi se om Reserol har lyckats locka fram min inre skönhet, vad tror ni? :-)Stockholm Medicus, Reserol, event, blogg, fotohella

IMG_3088

2 thoughts on “Locka fram min inre skönhet med Reserol

  1. Har du börjat prova de än då? Filter och serumet?
    Jag är i fullgång och har av 5 dagar redan glömt två dagar 😀
    Hopplöst men serumet gör sitt känns det som, min hy är asfin mot vad den brukar vara. 😀

    1. Har precis börjat, spännande att se om det känns någon skillnad om några dagar :-) Men kan tänka mig att det är lätt att glömma 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *