Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Snapchat goes filter!

Jag har inte riktigt fastnat för snapchat, men det finns ju en del roliga filter att använda när man tar selfies, haha :-) Kolla mig å sambon när vi testade, dock visar jag inte de ”allra värsta” men fan vad roligt vi hade. Skrattade så mycket så att ungarna undrade vad vi höll på med :-)IMG_4801

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *