Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Nyheter i en box!

Här kommer bilder från senaste boxen från Testagram. Jag passade på att fota alla produkter tidigare i veckan när solen kikade fram. Vi testade Estrellas lättade chipspåsen igår, eller rättare sagt sambon och dottern gjorde det. Själv kan jag inte äta lök till min stora sorg :-/ De tyckte att det var liite för stark smak av lök på dessa ”sourcream&onion” chips. Det är annars en av deras favoritchips.

Min favorit denna månad är müslinn från Risenta, dadel & fikon. Riktigt bra blandning som passar perfekt med min filmjölk varje morgon :-)

Med oxå i boxen fanns en spännande nyhet från Santa Maria, ginger paste. En tub med ingefära där 1 tsk motsvarar 1 tsk färsk ingefära. Perfekt att slippa skala och kladda. Dock tror jag att vi ska köpa hem garlic paste, vitlök på tub, som jag tror vi har större användning av i matlagning :-)

Makskakor från Friggs, kaffe från Sofiero kafferosteri, duschcreme från Palmolive, en kexbar från Nick’s och digestive havremål från Göteborgs kex fanns oxå med. Och varje månad vi får en box blir vi löjligt nyfikna på innehållet. Såå bra koncept detta, och billigt oxå. 99 kr/ månad för lite spänning, det ni 😉IMG_4798IMG_4799Testagram box

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *