Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Firar in våren med Events :-)

Dags för en eftermiddag och kväll med event, två olika närmare bestämt. Jag och min vän Anna börjar kl 16 med en AW i LOPPIgruppens lokaler :-) Det kommer bli livemusik, tilltugg, dryck och mingel i massor!

Sedan möter jag upp Angela för att gå på ett event anordnat av EM Event, ett event de har tillsammans med Reserol på Stockholm Medicus. Kommer bli en intressant och spännande kväll då vi bland annat kommer få veta vår verkliga ålder på huden genom en hudanalys 😉 Vågar jag? Vill jag ens veta! Gaah! :-) 😉
Loppi, aw, em event, reserol, event, blogg, fotohella, Stockholm medicus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *