Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kärlek!

Den här lilla spelivinken hängde med mig till jobbet i måndags, för det var stängt på dagis. Det blev lite spel på Ipaden, hjälpa mig med några sysslor och såklart måla på whiteboarden :-) Min lilla filur, älskade unge. Så glad jag är för att ha så fina barn, verkligen en ära att få vara mamma till dem. Älskar er mest min kids.

IMG_2939

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *