Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

You and me

Ja det är väl först idag, haha :-) som jag har vaknat efter helgens partaj med sambon! Vi drog iväg på en kryssning (vilket vi egentligen har ledsnat på) men det är faktiskt första gången på våra 15 år ihop som vi kryssar, bara jag och han. Och fan vad roligt vi hade, men det blev dock liite för många drinkar och öl. Men vi visade upp våra skills på dansgolvet i alla fall :-) Vi testade att åka Galaxy denna gång, och det var väl lite väl många unga och sliskiga männsikor som raggade på allt de såg, flera gäng som var stupfulla. Så det är ingen båt vi skulle åka med våra kids.

Vi åt mat, drack gott, shoppade på tax-freen, kollade Wictoria som uppträdde, dansade järnet till typ 03.00 och i söndags morse så var jag relativt pigg och superhungrig. Jag fick typ tvinga upp sambon för den bokade lyxfrukosten 😉 Han mådde väl sådär och var såå trött. Vi gick ut på däck och satte oss i solen och vilade en stund, tog det lugnt. Och jag kände mig pigg ända tills vi skulle kliva av, då var det som att det vände, jag blev såå trött, mådde inget vidare och ville bara hem. Jösses, inte lätt att snart bli 40!! Så först idag har jag liksom vaknat till.

Tänk vad härligt det är att känna att vi kan ha så roligt ihop, efter 15 år, nykter som onyktra, hehe :-) Som jag älskar denna man! Verkligen en supermysig helg och barnen hade det toppenbra hemma med sin farmor.

IMG_2946

IMG_2879 IMG_2864 IMG_2886 IMG_2888 IMG_2918

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *