Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Gympisar i snöväder!

Vi hade väntat oss snökaos idag efter väderrapporterna på tv de senaste dagarna, men det blev ett snöfall i ca 10 minuter och inget mer. Lite regn, men annars lugnt. Så ingen snökaos i Stockholm, än så länge. Dock så vandrade dottern med sin klass idag, ska bli spännande att höra hur det gick, i detta väder. För det är ju inte så i den åldern att de tar på sig vandringskängor, utan det ska vara gympaskor 😉 Gaah!

IMG_2942

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *