Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Brudklänning!

Alltså jag var ju rätt säker på hur jag ville att min brudklänning skulle se ut, men hörni, det var innan jag testade ett gäng olika i butik i lördags :-) Med mig hade jag dottern och min vän S som smakråd och jag provade den ena efter den andra modellen. Och vet ni, jag hittade ”min” klänning :-) Och den ser inte alls ut som den klänning som jag trodde att jag ville ha innan jag kom till butiken. Just denna klänning fanns i stl 38 och 44, 38:an gick nästan igen, så det blir antingen att lägga ut den klänningen eller sy in 44:an till en 40. Men me like it, eller nä, me love the dress :-)

Jag visar inte ”min” klänning än, men här kommer några av de andra klänningarna jag testade. Vart jag var? Jo i butiken Little Fairies :-) Bra service, tips och engagemang av personalen.Brudklänning

12 thoughts on “Brudklänning!

  1. Oj vilka fina klänningar, vad spännade det ska bli att se vilken du har valt :-) Och bra med tips om butik med bra service, Kram till dig

  2. Åh så vackert! Två av mina bästa väninnor är i giftastagen och vi ska verkligen kolla upp den butiken. Ser helt fantastiskt ut! Tack för tips!

  3. Tack – det värmer i hjärtat. Vilket fint inlägg och vilken överraskning.
    Det var kul att ha er här i lördags och extra roligt när du hittade din klänning! Så vacker du är :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *