Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En märklig dag!

Måndag idag och det var en märklig känsla att sätta sig på t-banan och åka in till Hötorget imorse. Framme på kontoret så hade jag svårt att koncentrera mig på jobbet, för det är många tankar som fortfarande rör sig i mitt huvud från i fredags. Så även för min kollega. Så efter att vi ätit lunch idag tog vi en promenad, vi gick Drottninggatan och pratade, pratade om allt vi tänkte på just då, om de tankar vi hade.

Vi möttes av otroligt många blommor och människor som stod och kramade varandra och grät. Som pratade om det overkliga som hände i fredags. Attacken! Vi såg uppspikade plank där folk skrivit tankar, hälsningar och ord. Tårar rann ner för mina kinder när vi gick där längs gatan, när vi stannade till vid platserna där personer miste sina liv, platsen där hunden miste sitt liv. När vi såg alla blommor, nallar, brev. Och polisbilar fyllda av olika vackra blommor. Vi såg poliser som tog sig tid att prata med folk, som kramade och tröstade.

Ja idag såg vi värme på en plats som i fredags var en plats av skräck och panik.

Den här blomman fick jag av min fina granne igår, hon förstod på mina ord när vi pratade i helgen att jag tyckte att fredagen var jobbig, att jag hade många tankar, att jag var ledsen.

Värme och kärlek finns, och övervinner allt det onda här i världen.IMG_4621

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *