Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vilken cool Baby-Boss!

IMG_4540

En efterlängtad film av barnen, Baby-Bossen som har premiär imorgon den 7 april. En animerad familjefilm på 1 timme och 37 minuter gjord av skaparen bakom Madagaskar. Vi såg den redan på pressvisningen i tisdags. Dvs jag toksprang från jobbet och sambon fick åka in med sönerna för att mötas upp utanför bion, haha :-) Men vi hann, vilket var det viktigaste. Egentligen skulle vi ha varit på galapremiären i söndags men då var ju vi i Bjursås, så det var verkligen toppen att även denna möjlighet fanns.

Så, vad tyckte vi om filmen? Mina söner tyckte att den var jättebra, både rolig och bitvis lite läskig tyckte lilla Anton. Det var några scener med ”fantasimonster” som dök upp plötsligt. Men förutom det så skrattade barnen och tyckte att det var en cool och rolig bebis som det handlade om. Själv tyckte jag att den var okej, inte den bästa familjefilmen jag sett men helt klart sevärd. Men en fin tanke dock bakom filmen då man fick se hur det är för ett sjuårigt barn att få ett lillasyskon. Kan tänka mig att det blir en hel del tankar då man plötsligt inte är ensamt barn längre utan behöver dela sina föräldrar och vardag med en bebis.

Bilden lånad från SF, och här kommer lite om handlingen:

Baby-Bossen är berättelsen om hur nykomlingen i familjen kan vända upp och ner på hela ens tillvaro. Men det är också en hjärtevärmande historia om vikten av sin familj, berättat ur synvinkeln från en väldigt fantasifull 7-åring vid namn Tim. Om du trodde föräldraskap var svårt innan, har du inte träffat Baby-Bossen! Bebisen bär kostym och är troligvis den mest ovanliga babyn du kan tänka dig.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *