Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Full fart fram..

Där kommer jag i full fart, hihi 😉 Förstå vilken underbar weekend vi har haft i Bjursås. Jag har lagt upp ett gäng bilder på Instagram, men kommer att göra det här med, men det blir senare i veckan :-) Vad jag vet är i alla fall att vi redan längtar tillbaka, för yes vi gillade verkligen backarna och naturen vid Bjursås skicenter.Slalom, bjursås, weekend

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *