Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Extra dagar!

Ibland är det skönt att få vara ledig extra dagar än bara helgen, det händer inte ofta men nu så :-) Dags att dra till fjälls med family. Och både jag och dottern kommer att testa vår Canonkamera för att ta fina bilder i backarna och självklart på utsikten :-)

Önskar er alla en fin helg!
IMG_2637

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *