Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Crazy basketmorsa..

Alltså det är fasen ”jobbigt” att ha med mig på en basketmatch. För utan att jag tänker på det så ropar jag högt och tydligt åt grabbarna: ”Försvar”, ”Snabb pass”, ”Snabba fötter”, ”Dribbla”, Säkra pass” osv. Hahaha, ja det är denna hejarklacksmamma i ett nötskal!

Men nu i söndags så fotade jag med nya Canonkameran istället och ropade inte alls lika mycket :-) Alex säger att han inte tänker på att jag ”ropar/vrålar” så det känns ju bra. Men jo, jag blir ju riktigt exalterad när det kommer till basket, som nog kan vara världens roligaste och bästa sport (förutom längdskidor då).
Basket, Basketball, Basketboll, Bagarmossen Basket, Basketlag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *