Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Snorig och solig helg!

Så, vad har denna morsa gjort i helgen? Jo, igår var jag och Lovina på en spännande ”mor och dotter” fotografering. Mer info kommer om den lite längre fram när jag fått bilderna :-) Annars var det en lugn familjelördag som avslutades med måånga avsnitt av Prison Break, hehe :-) Vi är på säsong 3 nu och måste hinna kolla igenom de avsnitten innan den nya säsongen börjar i april.

Idag har jag och Anton hängt på Alex basketmatcher där syrran är coach. Riktigt spännande matcher där de spelade bra, tyvärr ingen vinst, men väldigt nära. Jag och Anton passade på att vara utomhus så mycket som möjligt innan och mellan matcherna för idag var det typ sommar ute. 17 grader och ljumma vindar! Lovely.

Nä nu måste jag sova och förhoppningsvis bli frisk från den envisa förkylningen jag dras med. Känner mig inte supertrött, men det har väl med sommartiden att göra..

Imorgon ny vecka :-)IMG_3837

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *