Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Follow me on Instagram!

Jag försöker att uppdatera och skriva här så mycket jag hinner, men ibland så är det lättare att uppdatera på Instagram med en bild :-) Det blir bilder från events, kommande bröllopet, kidsen, premiärer, happenings, ett gäng selfies och lite till 😉 Så följ mig gärna där :-)

fotohella, thats my name!

KraamIMG_2588

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *