Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Operationen gick bra!

Så jäkla skönt det var att höra från ”personen” som opererades idag, att allt gått bra. Att det varit otäckt då det varit lite bedövning och en läskig känsla när själva ingreppet skedde. Men ”personen” låg i ambulansen på väg tillbaka till ”sitt” sjukhus nu.

Så får vi se hur länge det blir att ”personen” får stanna där på sjukhuset innan hemgång. Puuh, lite orolig har jag allt varit idag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *