Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

När det finns en inre oro!

När det finns en inre oro!

Jo, men det är lite så nu. Jag vill inte slänga ut hela mitt liv eller släkten offentligt, för alla vill inte synas och höras som jag. Men en väldigt nära släkting ligger på sjukhus och det är jobbigt. Många tankar som far runt. ”Personen” har varit på sjukhus sedan i tisdags och ska idag flyttas till en annan stad för operation. Och ja det är skitjobbigt i såna här situationer att jag och min familj bor i en annan stad än släkten.

Men visst är det så att jag kan kasta mig på ett tåg och åka, men nu är det så typiskt att lilla Anton har ”calici”. Ett mycket finare ord än det äckliga som alla andra använder. Han mår bra idag, men jag vill inte riskera att smitta ”personen” på sjukhuset.

Så jag håller tummarna att allt går bra för ”personen” idag. Men man får verkligen sig en tankeställare när sånt här sker. För det är verkligen såå lätt att ta allt för givet och att vardagen bara ser likadan ut, dag efter dag.

Ta vara på varandra, krama varandra, säg snälla ord till varandra!

IMG_2444

One thought on “När det finns en inre oro!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *