Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Work out, all by myself!

Ser ni mig på bilden? En tjusig liten bild från gymmet. Igår var jag faktiskt helt ensam på hela gymmet i ca 30 minuter innan det kom fler folk. Riktigt skönt att få ha alla maskiner för sig själv. Och ja, det är tufft och bitvis jobbigt, men efter träningen så känns det toppen i kroppen :-)
Gym, träna, lets do this, komma i form, må bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *