Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

On the mountain

Just på den här bilden, när sonen ”besteg” ett ”berg” utanför dagis i förrgår, syns inte all snö. Men det har snöat på bra den här veckan och det känns som vinter igen. Jag gillar verkligen vintern i vanliga fall, men nu vill jag faktiskt bara att det ska bli vår, värme i luften och härliga eftermiddagar i parken med kidsen :-)
IMG_2463

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *