Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En längtan efter att resa!

Jag saknar verkligen att resa, och det känns som evigheter sedan jag och mellansonen Alex var till Italien (går att läsa mer om den resan HÄR och HÄR). En helt underbar weekend med mycket att se både i Bergamo, Milano och vid Gardasjön. Spännande och impulsiva tågturer, promenader, solnedgångar och mer. Men också en hel del god mat och fika :-)

Ja mer av Italien vill jag se och uppleva någon gång, men frågan är nu, vart går nästa resa? Jag är bra sugen på att boka en sista minuten 😉

IMG_1435

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *