Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinnarna av filmen Peter och Draken Elliott är…

Tävlingen om DVD filmen Peter och Draken Elliott är avslutad. Tack till er alla som var med och tävlade, de flesta av er skrev rätt svar som var Pete´s Dragon :-) Och flera av er skrev även vad det första ni tänker på är när ni hör ”Fotohella”. Roligt att läsa :-) 😉 Slumpen fick dock avgöra denna tävling genom att dottern skrev ner era namn på lappar och drog ur en burk.

Vinnarna av en varsin DVD med filmen Peter och Draken Elliott blev:

Diana, Frida L Johansson och LinizTravel :-)

Stort Grattis, jag mailar er med den info jag behöver.

Och till er andra, det kan vara så att det dyker upp ytterligare en tävling inom en snar framtid 😉

Peter och Draken Elliott, Disney, @Disney, DVD, Tävling, blogg, fotohella, vinn, tips, allt för föräldrar

@Disney

4 thoughts on “Vinnarna av filmen Peter och Draken Elliott är…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *