Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bra innehåll i februari!

Februari månads box från Testagram gjorde oss inte besvikna, framförallt barnen jublade åt Snickers och Twix bites :-)

Min favorit i denna box är tunnbrödet från Mjällom, det är ju så grymt gott med bregott och någon skiva hushållsost på, eller kanske goudaost :-) Me like!

Med i lådan var även Ajax max power, luktar verkligen gott och gör rent vårt kök riktigt bra. Santa Marias burrito mix har vi inte hunnit använda än, men med tanke på att denna family gillar tex mex så blir den nog en hit ihop med färs. Fisherman’s friend har kommit med en ny smak, raspberry. Har funnits i butik sedan v. 7.

Choklad kombinerat med nötter är aldrig fel, vilket gör att M&M’s påse smög jag åt mig, hehe 😉 Och så har vi nyheten från Extra tuggummi, polar ice (sockerfria och innehåller xylitol). Lite starka i smaken men goda, påsen ligger i min handväska :-)Testagram, TestagramS, nyheter, produkter, Twix bites, Snickers bites, fishermans friend raspberry, mjälloms tunnbröd, Santa Maria burrito mix, extra polar ice, Ajax, m&m, tunnbröd, tips, blogg, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *