Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag av olika happenings..

Hello lördag!

Vilken solig och härlig dag det varit idag. I förmiddags så var det Antons dansträning, idag körde de hip hop och nästa gång börjar de med disco :-) Han verkligen gillar dans!

Och nu sitter vi i bilen på väg hem efter kalas i Gävle hos barnens kusin som fyllt 5 år. Riktigt mysig dag med glassbuffe, lek och alldeles nyss middag. Nu hoppas jag att vi hinner hem innan Melodifestivalen börjar 😉

Trevlig lördag på er, och GLÖM inte att tävla i Peter och Draken Elliott tävlingen jag har, kolla under Meny –> Tävlingar :-)

Fasen nu står det Fel på växellådan, besök verkstad! Hur gör vi nu?! Gaah!! Vill inte bli ståendes efter E4:an i mörkret. Håll tummarna för att vi kommer hem, fortsättning följer…IMG_2331

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *