Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

One night in Brazil – Reload!

Erwik communication, event, raw food, super food, capoeira, invigning, premiär, salladsbar, food bar, Reload, reload foodbar, smoothies, blogg, fotohella, hejaff, allt för föräldrar, hälsan, nyttig mat, restaurang, sergelgatanIgår var jag på invigningen av Reload´s nya restaurang på Sergelgatan 21 igår 🙂 Med mig skulle min fina vän och kollega A varit men det blev ett sista minuten avhopp för henne. Tur för mig då att Angela och Peter skulle dit, så att jag kunde hänga med dem 🙂

Det var en riktigt lovely kväll, vi var på plats precis när de öppnade och möttes av härlig musik ur högtalarna, deras fantastiska mat och kvällen till ära så var det brasilianskt tema med klädkoden orange, grön eller lila, så det var en lokal fylld av människor i härliga färger 🙂 Och tjejer som dansade samba, killar som körde Capoeira, det var liveuppträdande av Melloaktuella Nano (vilken röst han har!!) och självklart så var maten i fokus. Det bjöds på kycklingsallad, räksallad, färgglada smoothies, bars, fruktspett och mer. På plats var även Celsius och vita coco.

Reload foodbar är en restaurang som också finns på Sveavägen där många av oss på mitt kontor väljer att köpa vår lunch. Så nu är det helt perfekt att de öppnat precis bredvid vårt jobb 🙂 Tummen upp på den!

Deras salladsbar är fantastisk där man kan skapa sin egen favoritmix, och de har en hälsotallrik som jag ”by the way” åt till lunch idag :-), de har bars, acai bowls, raw food bakelser, smoothies och ja, en massa nyttiga och väldigt goda alternativ. Och igår kväll skulle det bjudas på smakprover av både det ena och det andra, men det var stoora portioner och smakbitar så gissa om vi var mätta när vi gick hem, haha, OMG! Såå gott, såå mätt!

Tack Erwik Communication och ägaren av Reload, Johannes med personal för en amazing brasiliansk festkväll a´la karneval!

IMG_2268 IMG_2272 IMG_2278 IMG_2279 IMG_2289

IMG_1131

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *