Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En kväll av inspiration!

Jag har tidigare skrivit om de 4good kvällar jag brukar gå på, och i måndags var vi på en, jag och min vän G 🙂 Making a change var temat och vi fick lyssna till olika föreläsare som berättar hur just de hittat drivet att förändra framtiden och livet. Som vill göra världen till en bättre plats. Stora eller små mål spelar ingen roll, det är härligt tycker jag att få inspiration av olika människor och vad de jobbar med och åstadkommit. Vi fick alla även en varsin goodiebag och några lyckliga i publiken vann fina vinster.

Vi fick lyssna till Alice Bah Khunke, Sveriges kultur och demokratiminister om hur hon skapar förändringar. Fick höra Suad Alis story, där hon kör sin egna väg och kämpar mot fördomar, med ett mål att arbeta inom FN. Sanna Bråding berättade sin historia om hur det är att ha varit på botten, om hur hon flydde från sitt svarta hål med droger, och ätstörningar och när hennes fängelsedom kom så kom även vändningen i hennes liv. Och Susanne Dalsätt som berättade om sin resa från att ha varit en sockerätande person som inte rörde på sig till att bli hälsan själv, springer marathonlopp, har genomfört fyra Ironman tävlingar och driver ett eget företag där hon gör müsli.

4 Good – Sveriges största kvinnliga nätverk!

4 Good, 4 good living, 4 good kväll, event, föreläsare, pepp, inspiration, motivation, freixenet, choklad, utställare, blogg, fotohella, Rival, nätverk, Sveriges största kvinnliga nätverk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *