Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Invigning av Reloads foodbar!

Ikväll ska jag och min vän A på en spännande och framförallt god invigning. Invigningen av Reload’s nya restaurang (foodbar) på Sergelgatan (precis bredvid mitt jobb faktiskt 🙂 ) Det blir en ”one time brasiliansk fest” med klädkod lila, grönt eller orange. Hmm får se vad jag kan hitta i min garderob 😉 Blir nog bara någon detalj i någon av färgerna denna gång 🙂

Invigningen står Erwik Communication på uppdrag av Reload Foodbar för!

By the way så är Reload min vän A:s favorit lunchrestaurang och jag gillar den också. Deras salladsbar är WOW! Verkligen toppen att de öppnar sin nya restaurang precis bredvid vårt jobb.

Looking forward to this!

Invigning, event, Erwik Communication, blogg, fotohella, mingel, Reload superfood, reload, foodbar,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *