Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävling! Peter och Draken Elliott, 3 vinnare!

Nu äntligen är det dags för tävling igen :-)

I samarbete med Disney så tävlar jag ut DVD:n Peter och Draken Elliott, och tre av er kommer att vinna en varsin DVD, toppen eller hur? :-) En riktig äventyrsfamilj för hela familjen som hade premiär i oktober förra året och som nu släpps på DVD. Filmen är 1 timme och 43 minuter lång. En film jag tycker att ni ska se, en härligt charmig saga. Se tävlingsinfo nedanför bilden, enkelt att tävla :-)

Peter och Draken Elliott, Disney, @Disney, DVD, Tävling, blogg, fotohella, vinn, tips, allt för föräldrar

@Disney

Tävling: Svara på frågan Vad är orginaltiteln på filmen? Och skriv gärna det FÖRSTA ord du tänker på när du hör ”Fotohella” :-) 😉 (inget måste för att vara med i tävlingen).

Vinst: Tre av er vinner en varsin DVD med filmen Peter och Draken Elliott. Tävlingen avslutas den 27/2 kl. 10.00 och vinnarna presenteras kort därefter i ett nytt inlägg. LYCKA TILL!

Handling: ”I många år har den gamle träsnidaren Mr Chameleon underhållit traktens barn med sina historier om den farliga draken i den djupa skogen. För hans dotter Grace, som jobbar som skogsvaktare är detta inte mer än överdrivna historier, tills hon möter Peter, en hemlös 10-åring. Peter påstår sig leva i skogen tillsammans med en enorm, grön drake vid namn Elliott och hans beskrivning av draken verkar förvånansvärt lik draken i hennes fars historier. Grace bestämmer sig för att undersöka varifrån Peter kommer och hur sann historien om draken egentligen är.” 

 @Disney

24 reaktioner på ”Tävling! Peter och Draken Elliott, 3 vinnare!

 1. Vad är orginaltiteln på filmen?
  Svar: ”Pete’s Dragon”

  Och skriv gärna det FÖRSTA ord du tänker på när du hör ”Fotohella”
  Svar. Fotohell, någon som fotar som bara satan. Alltså mycket. :)

 2. Pete’s dragon

  Fotohella= Septembermamma ❤️

  Filmen skulle jag gärna vinna till hela familjen, tror den skulle passat minstingen som handen i handsken 👌🏼

 3. Svar: Pete’s Dragon
  Det första ordet jag tänkte på när jag hittade bloggen Fotohella var ”superhjältekvinna” för det låter som ett sånt namn :)

 4. orginal titeln är = Pete’s Dragon

  Det första jag tänker på när jag hör ”FotoHella” är att JAG ÄLSKAR ATT FOTOGRAFERA

 5. Svar: Pete’s Dragon

  En av mina favoritfilmer både i disneys första original och nu denna nytappning av samma häftiga och värmande historia!

 6. Originaltiteln är Pete´s Dragon

  Min koppling, och det första jag kommer och tänka på när det gäller ditt namn, är kanske lite långsökt, men jag tänker på vackra Grekiska bilder. Hellas betyder ju Grekland, och foto-Grekland typ…tänker jag…om det nu räknas som ett ord 😉

 7. Orginaltitel: Pete’s Dragon

  Det första jag tänker på när jag hör Fotohellas är roliga tävlingar och att vi träffas på Kolmården i vintras genom NorrköpingPR Event :-)

  Ha en härlig dag!

 8. Pete’s dragon !

  Det första jag tänker är MIX – en härlig mix av vardag, tävlingar och bilder !
  Och det är precis så jag vill att den blogg ska vara för att den ska fånga mitt intresse :)

 9. Orginal titeln är; Pete’s Dragon!

  Jag tänker på fotograf Helena 😉

  Hoppas vinna denna åt sonen som
  Älskar Disney filmer och denna var jag inte på bio m honom
  Och såg så vill gärna se den sjölv oxå!

 10. :) <3 SVAR: Pete’s Dragon!

  fotohella= tjejen som älskar att fotografera.

  Draken elliot skulle mitt älskade barnbarn Elliot 8 år bara älska, en film som har samma namn som honom ju, så mycket mera i centrum kan man inte komma. :) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *