Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Making a change!

Ikväll är det dags, jag och min vän G ska på en 4good kväll, ”Making a change”. En kväll vi ser fram emot med bland annat inspirerande föreläsare, en kväll som jag sedan tidigare vet brukar fyllas av både pepp, mingel, möjligheter, vin och goodiebags och ny energi.

Berättar mer imorgon :-)IMG_2174

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *