Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tröttare trots solljus!

Imorse vaknade jag rätt tidigt men kände direkt att min kropp var såå trött, så jag kröp ner igen och tog en sovmorgon :-) Riktigt härligt ibland att bara få mysa ner sig i täcket. Och ja min kropp behövde vila lite. Sen blev det att kolla längdskidor på tv, I love it, längdskidtävlingar :-)

Men man får ju lite dåligt samvete när det är soligt och fint ute och det var det idag, superhärligt väder ute, så vi tog en cykeltur genom härliga reservatet ner till sjön. Men visst är det sjukt vad snabbt helgerna går, varför kan man inte va ledig på måndagar också?! Perfekt ju, tre dagar ledigt, fyra dagar jobb, hehe yes please 😉IMG_2158

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *