Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Casting!

 

Det är lite lustigt hur det kan vara i denna världen av media/tv och film. Min dotter Lovina var ju iväg och blev fotad för ett tag sedan och det blev toppenfina bilder. Vi bytte ut de gamla bilderna mot de nya på hennes sidor, tex Statist.se. Men vad hände, jo ingenting.

Bara för några dagar sedan bytte jag till en helt neutral bild på henne, inget tillgjort, ingenting. Och vad hände, jo flera produktionsbolag har hört av sig och hon har provfilmat för bland annat en tv-serie och en reklamfilm. Spännande och intressant värld :-)

Hon är dock fortfarande allra mest intresserad av modelljobb och catwalk, min lilla filura som nu är 177 cm lång :-)Statist, statist.se, provfilmning, casting, karriär, photo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *