Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Workout och Alla hjärtans dag!

Ikväll blev det en lite kortare träningsrunda på gymmet än vanligt. Det var nämligen en vattenläcka på nedervåningen så jag körde på de maskiner som fanns tillgängliga :-) Sedan hem för att fixa Alla hjärtans dag middag, vi gjorde pasta med en krämig skinksås och parmesanost, och till efterrätt kladdkaka. Det kommer recept när jag hinner skriva dem 😉

Jag fick fina tulpaner av sambon idag och vi hade köpt små presenter till kidsen :-)Träning, gym, blogg, fotohella, Workout, training

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *