Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fortfarande 30 plus ;-)

Hej hopp,

I söndags blev den här kvinnan hela 39 år! My god! 39 år, nästa år blir jag 40! Vad hände, haha :-)

Vi tog en liten tur med Birka Cruises i lördags hela family, käkade god middag, shoppade på tax-free, kollade mello på tv, myste, (drack god öl) och lyssnade till vår fina vän Lena som uppträdde med sitt band Svea, och de hade Linda Bengtzing som gästartist. Och ja, jag stod allra längst fram och sjöng med för fullt till ”Hur svårt kan det va” :-) (Sen var det ett pucko i publiken som började dansa loss som en tok och slåss med folk runt omkring, varav en man som fick en smocka började blöda från näsa och mun, suck!) Imponerande nog så avbröt Linda Bentgzing allt från scenen för att se till att bråket avstyrdes!! Bra där Linda.

Sen måste jag bara berätta om en familj som var ombord, som vi såg på restaurangen, alltså jag var chockad. Mamman i familjen gick runt i mjuka och fluffiga tofflor och typ myskläder, pappan i familjen körde på tofflor och jeansshorts, och barnen hade shorts. Inget fel på shortsen men MJUKA FLUFFIGA TOFFLOR på en fin restaurang! Sen såg vi dem lite överallt på fartyget, ja det var som att de klev ombord och bytte om till pyjamas.

I söndags chillade vi och tog det lugnt, familjen sjöng för mig och jag fick min favorit parfym i present. Bästa family! Ja verkligen en toppenbra helg som avslutades i söndags kväll med att jag äntligen fick se Bridget Jones baby, och haha vilken bra film. Jag skrattade som en tok, haha! Hon är ju så bra :-)IMG_1928

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *