Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sing! Vilken lyckträff

I söndags tog jag och sönerna en promenad till bion i Sickla, där vi äntligen såg filmen Sing. Och vilken fantastisk film det var :-) Alltså helt klart den bästa animerade filmen på länge. Så fin story, massor av sång och en riktig feelgood-känsla. Innan vi satte oss i biosalongen så kom Batman på besök, till lilla Antons stora glädje, han älskar Batman, hihi. Och självklart ville han ta en bild med honom.

Så om ni inte sett denna underbara barntillåtna film Sing, så gör det. Den är dock rätt lång, en timme och 48 minuter.

IMG_1521

Handling: ”Ett äventyr i en värld som är som vår egen, men där alla invånare är djur. En stilig Koala vid namn Buster Moon chefar över en nedgången teater som sett bättre dagar. Men Buster är en evig optimist – ja, kanske till och med överoptimist, och har inga planer på att låta teatern gå i konkurs. Han satsar sina sista slantar på att återge sin teater sin forna glans genom att hålla en sångtävling mer storslaget än något annat världen sett. Några av de tävlande är en blues-mus, en tonårig elefant med scenskräck, en utarbetad grismor och ett punkrockande piggsvin som inget hellre vill än att slå igenom som soloartist.”

2 thoughts on “Sing! Vilken lyckträff

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *