Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Nu kööör vi!

Så äntligen dags för Melodifestivalen igen 🙂 We really like it! Igår trodde jag att Ace och Boris skulle gå direkt till final. Och De vet du och Nano till andra chansen, jag tippade inte helt rätt men det var ju dessa fyra som gick vidare, men inte riktigt som jag trodde 😉 Jag höll även en tumme för Charlotte, för jag anser att hon har en av Sveriges vackraste röster men hon gör ju helt klart de låtar med mer drag i så mycket bättre..

Bäst på hela kvällen var Hasse Andersson när han sjöng med Mustasch!! Klockrent bra. Gissar att den versionen kommer spelas varmt på radiokanalerna.

Vi gick som vanligt all in med glitterperuker och boa etc, allt för feelingen 🙂

IMG_1512

2 reaktioner på ”Nu kööör vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *